Zašto Intelzink d.o.o.?

Izabrati odgovarajuću, pouzdanu knjigovodstveno-finansijsku agenciju je svakako jedan od najtežih poslovnih izbora. Olakšajte sebi taj izbor, kontaktirajte nas ili svratite na razgovor, prilikom koga nam mozete predočiti Vaše probleme, nedoumice, želje i izložiti nam Vašu trenutrnu poslovnu situaciju, bilo da tek započinjete svoj poslovni poduhvat ili iz nekih razloga želite promijeniti knjigovodstvenu agenciju. Biće nam čast i zadovoljstvo da Vas primimo, i pozovemo Vas da, ukoliko su Vaše prve impresije pozitivne, postanete naš klijent.

U Intelzinku gradimo dugoročne poslovne odnose s našim klijentima i čvrsto vjerujemo da su potpuno povjerenje te međusobno razumijevanje i pomaganje jedini pravi temelj dobrog poslovnog odnosa.

Naša predanost rješavanju problema bez obzira na njihovu složenost te volja za stalnim učenjem i unapređivanjem znanja i sposobnosti čine nas idealnim izborom za podršku i unapređenje poslovanja naših partnera.

Postanite i Vi naš partner. Sigurni smo da Vam možemo pomoći u poslovanju.

GLAVNE ODLIKE NAŠEG POSLOVANJA SU:

TAČNOST - beskompromisna tačnost i kvalitet rada su osigurani kontrolom svih knjiženih dokumenata,

USLUŽNOST - spremni smo da u svakom trenutku, u najkraćem mogućem roku obavimo sve ono što klijent od nas traži, a spada u naš domen poslovanja, Naši telefoni i e-mail adrese su uvijek dostupni za Vaša pitanja vezana za knjigovodstvo, poresku i poslovnu problematiku uopšte.

AŽURNOST I PRAVOVREMENA INFORMISANOST – zahvaljujući kontinuiranom I konstantnom praćenju poreskog i računovodstvenog zakonodavstva i stalnim kontaktima sa Poreskom upravom, Fondovima i drugim državnim, entitetskim i kantonalnim organima obezbjeđujemo sigurnost svojim klijentima u vremenu čestih promjena zakonskih i drugih propisa, u kome neobavještenost može biti skupo plaćena.